Ik moet betalen

Betalingsbemiddeling als je moeilijk kunt betalen

Je hebt onbetaalde rekeningen en weet even niet hoe je ze moet betalen.
Iedereen kan in een financieel moeilijke situatie terecht komen. Zeker in deze actuele crisis, veroorzaakt door het coronavirus. Je inkomen is ineens onzeker geworden. Dreigende ontslagen en faillissementen staan op de loer. Toch blijven de rekeningen op de deurmat vallen, die houden we niet tegen. 

Voordat je met incasso's te maken krijgt, kun je beter vooraf met je schuldeiser in gesprek gaan.
De mediators van het Nederlands Incasso Bolwerk helpen je hiermee door te bemiddelen tussen jou en je schuldeiser. Zo kun je onnodig hoge incassokosten voorkomen.

Vaak is een crisis-vriendelijke betalingsregeling met de schuldeiser door tussenkomst van een van onze mediators gemakkelijker overeen te komen. Wij zijn gespecialiseerd in het bemiddelen tussen partijen als het om betalen aankomt. Door onze objectieve kijk op de kwestie, kunnen wij met alle partijen open communiceren. Daarnaast is het voor jou soms ook niet makkelijk om zelf het gesprek met een schuldeiser aan te gaan. Wij staan voor je klaar!

Wij gaan persoonlijk met je in gesprek in een vertrouwelijk telefoongesprek. Als we de opdracht kunnen aannemen, gaan wij meteen in overleg met de schuldeiser om tot een haalbare oplossing te komen, naar ierders tevredenheid.
Wij begeleiden de betalingsregeling tot het einde en houden nauw contact met beide partijen.

Vragen? Bel naar: 088 - 8810201 of mail naar: info@n-ib.nl

Onze betalingsmediators staan voor je klaar van maandag t/m vrijdag van 8u00 tot 18u00 en op zaterdag van 8u00 tot 13u00 (behalve op feestdagen